lauantai 17. marraskuuta 2012

Oikeat laatat seinällä

Eilen käytiin raksalla koko perheen voimin ja oltiin saatu ne oikea, mustat laatat jo kylppärin seiniin. Lisäksi saunan mustat paneelit olivat myös tulleet. Ainoastaan meidän makkarista puuttui osa laminaatista, muutoin koko talossa on jo laminaatit paikoillaan. Harmi kun niissä on vielä ne suojapaperit päällä, että ei päässyt vielä näkemään, että minkä näköinen tuo lattia on kokonaisuutena.

Tuo musta seinä myös saumataan mustalla, tällä hetkellä siinä on vielä paikoillaan nuo jotkut ihme apunarut, jotka on valkoiset. Halusin mustat saumat, koska jotenkin tämmöinen yhdistelmä tuo mun mieleen jonkun sairaalan tai koulun vessan lattian. En tiedä, että mistä ihmeestä moinen mielikuva tulee, mutta tuleepa vain :)
Huomenna onkin jänskä päivä tiedossa, sillä olen nimittäin lähdössä Kokkolaan All you need is white -blogin S:n järjestämälle valokuvaus/kamerankäyttökurssille. Meillähän on siis tuo Canon järkkäri, mutta osaan ottaa kuvia tasan tuolla automaattitoiminnolla, jolloin koko kallis kamera menee ihan hukkaan. Niinpä ilmoittauduin mukaan heti, kun tuolla blogissa kyseltiin kiinnostuneita lähialueilta tuommoiselle kurssille. Kirjoittelen sitten kurssin jälkeen fiiliksiä ja toivottavasti osaan ottaa myös parempia kuvia sitten ;) Toivottavasti muut osallistujat eivät ole kovin pro-kuvaajia, jotta en ole ainut, joka ei ymmärrä hölkäsen pöläystä noista valotusarvoista sun muista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti