keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Koti ammattilaisen silmin

Kuten aiemmin olen jo maininnut, on meidän talo vuoden 2013 Rakenna-sisusta-asu-messujen messutalo. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että talossamme pidetään kaksi päivää kestävä messuesittely samaan aikaan messujen kanssa. Tällä viikolla meillä kävi valokuvaaja Jaakko Niemelä kuvaamassa taloa esitettä varten ja hän tekee myös virtuaaliesittelyn talostamme, joka tulee jossain vaiheessa näkyville rakentajamme nettisivuille http://talomyyntivesasavolainen.fi/.  Jaakon hienoja panoraamakuvia voit käydä kurkkimassa täältä. Vesan sivuilla on muuten virtuaaliesittely myös viime vuoden messutalosta, jos jotakin kiinnostaa käydä katsomassa.

Omasta mielestäni nuo virtuaalikierrokset talomyyjien nettisivuilla (tai ylipäätänsä missä vain) ovat todella mukava ekstrapalvelu normaalikuvien lisäksi. Niistä on niin paljon helpompi hahmottaa talon pohjaratkaisua, mitä pelkistä valokuvista. Mielenkiinnolla odotan jo valmista esittelyä meidän kodista!

Tässä siis ammattilaiskuvaajan ottamia kuvia meidän talosta ja täytyy sanoa, että hiemanhan nuo näyttää eriltä kuin itse räpsityt... :)
 

Tässä kuvassa näkee hyvin, että miten paljon valokuva voi hämätä! Meidän kodinhoitohuone on oikeasti aika pikkuruinen ja tässä se näyttää melko pitkältä. Oikeasti huone on melkein neliön mallinen :) Tuohon päätyseinälle ollaan mietitty semmoista sisustustarrajutskaa. Saa nähdä toteutetaanko. Siitä lisää sitten, jos semmoinen on tulossa...Semmoiselta näyttää meillä. Makkari ja työhuone tästä puuttuu. Otan niistä sitten joskus itse tänne kuvia. Vaatehuonettakin olisi kiva raottaa teille, mutta siellä on aina niin kaaos, että saapa nähdä!

2 kommenttia:

  1. LÖytyipäs ihana blogi, jään ehottomasti seuraileen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tämä blogi ei enää päivity, mutta sisustus ja kotijuttuja tulee aina välillä mun toisessa blogissa www.nauravanappi.blogspot.com :)

      Poista