keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Verho-ongelma!

Mulla on suuri ongelma, verhosellainen. Pitäisi nimittäin kehittää jotkut verhot tuohon olohuoneeseen pikkuhiljaa, sillä tyhjänä töröttävät verhotangot näyttävät vähän tyhmiltä... Ongelmana onkin sitten se verhojen valitseminen! Meillä on kolme suurta ikkunaa tuossa olohuoneen puolella ja toisaalta haluaisin vain tuommoiset kappatyyliset, toisaalta taas kunnon sivuverhot. Noissa kapoissa olisi se ongelma, että kun kangasta ei saa ikkunoiden levyisinä, niin tulisiko tyhmän näköinen, jos tuossa olisi kolme erillistä kappaa??

Alla olevassa kuvassa ikkunat kokonaisuudessaan näkyvät parhaiten. Lisäksi tangossa on tuo kiinnityssysteemi keskimmäisen ikkunan keskellä :|


Toisaalta peittäisivätkö pitkät sivuverhot liikaa isoja ikkunoita ja minkä levyiset verhojen tulisi olla? Meillä on paneelitangot, mutt en kuitenkaan haluaisi ehkä ihan niin kapeita verhoja tuohon.


Verhojen tulisi mielellään olla jotkut neutraalit, että voin sitten halutessani vaihtaa keittiöön värikkäitä verhoja, koska kappojen vaihtaminen keittiöön on huomatavasti halvempaa kuin osta metritolkulla kangasta olohuoneeseen aina kun teke mieli vähän piristystä :)


Ostin muuten Kärkkäiseltä meille eile tämän ihanan Finlaysonin norsutyynyn! Aika kova hintaero Finlaysonin verkkokaupan (16e) ja Kärkkäisen (10,90e) välillä ja verkkokaupasta olisi tullu vielä järkyttävät seitsemän euron postimaksut yhdelle päälliselle... Mustia oli enää yksi mallityynyn päällä ollut päällinen jäljellä ja ostin sen pois. Muta hyllyyn jäi vielä keltaisia ja punaisia, jos joku kaipailee edullisesti :)


Mutta siihen ongelmaan palatakseni. Kertokaapas nyt omia mielipiteitänne, että minkälaiset verhot tuohon tilaan laittaisitte? Kivoja kuosiehdotuksiakin otetaan vastaan. Marimekolta poimin muutaman kankaan kuvan, josta pitäisin. Verhojen tulisi kuitenkin olla aikaa kestävät ja neutraalit.Marimekko Kivet

Marimekko Botnia

Marimekko Ananas
Marimekko pippurikerä
Marimekko Mehiläispesä

Tulostin meille myös "seinäkalenterin" eli Valkoisen Harmajan blogista löysin valmiin kalenterin tälle vuodelle, jonka voi jokainen käydä itse tulostamassa. Meillä onkin ollut vähän puute kalenterisa, mutta ei oikei paikkaa. Tuo A4-kokoinen lappu päätyi tietokoneen päälle pienelle seinäpätkälle ikkunan ja oven väliin. Vähän tuo huutaisi jotain kivaa washteippiä kiinnitykseen, mutta eihän mulla semmoisia hienouksia ole :(2 kommenttia:

  1. Kiva koti teillä! :) Uusi lukija imoittautuu.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tuo Botnia olisi paras noihin ikkunoihin, kummallekin reunalle yhdet leveät verhot, jotka vähän laskostuis :-)

    Tykkään blogistasi -> uusi lukija täälläkin.

    jonnadreaming.blogspot.fi :)

    VastaaPoista