lauantai 4. toukokuuta 2013

Laiturilla

Askossa oli tänään tarjous, jossa kaikki tuotteet myymälässä olivat kanta-asiakkaille -25%:n alennuksessa. Bongasinkin mainoslehdestä meille uuden olohuoneen maton ja vielä edullisesti, sillä 160*230-kokoiselle Block-matolle jäi hintaa 79e. Liikkeessä päädyin kuitenkin siihen, että puuvillainen matto kerää ihan liikaa likaa. Esittelykappale oli pöydällä ja se oli jo tarttunut täyteen kaiken maailman nöyhtää ja likaa. En lähtenyt tekemään kompromisseja, vaan käyn joskus kesällä ostamassa sen kauan unelmoimani Stockholm randin.
Olohuoneen maton sijaan ostettiin sitten työhuoneeseen uusi, pienempi matto. Tällä hetkellähän siellä on ollut meidän iso valkoinen karvamatto, mikä on ollut liian iso ja hieman epäkäytännöllinen kaikkine karvoineen tuolla huoneessa, missä pitäisi tietokonetuolillakin päästä rullailemaan. Ostettiin Askosta Laiturilla-matto, joka on kokoa 80*200cm. Hintaa oli tarjouksen jälkeen huimat 29e! Aluksi mietin tuota mustavalkoista Block-mattoa tuommoisena kapeampana tuohon työhuoneeseen, mutta päädyin kuitenkin tähän Laituriin.


On edes vähän erilainen sitten kuin se tuleva olohuoneen matto. Piirrän ja leikkaan paljon kaavoja ja kankaita tuossa lattialla, niin tuollainen pieni matto on huomattavasti näppärämpi siirtää siksi aikaa vähän syrjään, että saa lisätilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti