torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesähommia, raksahommia....

Tontilla on taas tapahtunut. Sokkeli on valettu ja muotit otettu pois. Se on myös täytetty ja tänään oli myös styroksit laitettu pohjalle. Ensi tai seuraavalla viikolla on pakettikin jo tulossa! Piha on myös tasoitettu. Tässä muutama kuva edistymisestä eiliseltä.

4.7.2012
 

Meidän tontti on melko pieni, 1111m2 tarkalleen :) Alussa näytti, että takapihaa ei jää yhtään! Nyt kun pihalle on tuotu maata ja se on tasoitettu, näyttää se kummasti huomattavasti isommalta! Tässä alla kuvaa siis takapihasta ja Veeti on kuvassa antamassa hieman mittasuhdetta pihan kokoon :) Talo on rakennettu niin lähelle etupihan tietä, kuin saatiin lupa. Haluttiin kaikki ylimääräinen tila taakse, koska meillä on puistoon rajoittuva eteläpuolen piha.


Meinasi muuten viemäröinnitkin mennä vääriin kohtiin, ellei mies olisi sattunut käymään eilen aamulla tontilla. Siellä oli joku mies niitä laittelemassa ja selvisi, että hänellä oli alkuperäiset eli vanhat piirrustukset, jossa keittiön lavuaarit olivat vielä niillä paikoilla, mihin talotehdas oli ne piirtänyt...

Alla kuvassa taloa takaapäin. Tuohon kulmaan tulee iso terassi, joka jatkuu sitten tuohon oikealle eteen myös eli edessä jonkin verran ja tuolla sivulla on kokonaan terassia. Jonnekin sinne tulee myös palju jossain vaiheessa kun terassit saadaan kuntoon.
Veeti on ollut ahkera tontilla kävijä. Tänään ei olisi malttanut lähteä pois, kun styroksien päällä oli niin kiva juoksennella. Saatiin pappa eli mun isä meille iltapäiväksi kylään ja Veeti sai lisää palasia Brion junarataan. Palat olivat ilmeisesti Ikean, mutta onneksi sopivat jo meillä oleviin paloihin. Ja niissä oli kiva mäkipala ja Veeti huristelikin junalla mäkeä ylös ja alas... Papalle käytiin sitten näyttämässä raksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti