torstai 26. heinäkuuta 2012

Kodinkoneiden upotus

Käytiin miehen kotiin tullessa raksalla katsomassa, että mitä siellä on nyt eilisen ja tämän päivän aikana tehty. Ja olihan sinne taas noussut uusia väliseiniä.

Saunan ja olohuoneen välinen seinä on noussut pystyyn, samoin kuin pikkumakkareiden seinät ja työhuoneen seinä.
Keittiö-olohuone on melko iso tila, kun nyt sen näkee todellisessa koossa!Suihkuseinämää. Kattoa madalletaan vielä ja halusinkin, että tuota seinämää vähän vielä lyhennetään, sillä tuommoisenaan katon ja tuon seinämän väliin jää ainoastaan 30cm mikä mun mielestä tekee siitä vähän oudon näköisen. Isompi aukko avartais tilaa.


Viisi neliötä luksusta, eli vaatehuone!
 Kuten aikaisemmin varmaankin mainitsin, tulee meillä kodinkoneet upotettuna lauteiden alle. Eli käytännössä tuon alhaalla olevan seinän etupuolelle ja tuo takaosa on saunaa.


Tämän idean löysin Helmiä ja Liljoja blogista ja sainkin luvan käyttää blogista muutamaa kuvaa täällä havainnollistamassa tuota kotelointia ja lopputulosta.

www.liljahelmi.blogspot.fi/

Eli tämmöinen on sitten lopputulos kodinkoneitten osalta. Meillä tulee vielä koneiden molemmille puolille koneiden korkuiset kaapit, joihin saa toiseen kuiville pyykeille korin ja toiseen esimerkiksi pesuaineita. Minusta todella loistava idea ja hyödyntää hienosti hukkaneliöitä, joita lauteen alla on. Tällä säästetään nyt yhden korkean kaapin verran tilaan.

www.liljahelmi.blogspot.fi/

Tässä vielä meidän kaksi pienempää makkaria. Veetin makkari tulee varmaan tuohon vasemmalle.

3 kommenttia:

 1. Loistava idea tuo vaatehuollon upotus lauteiden alle! Aivan takuulla pistän muistiin, jos vaikka pääsisi joskus "rakentamaan" omaa tupaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Mahtaako olla tietoa kirjoittaako tuo liljahelmi-blogin kirjoittaja tällä hetkellä jotakin blogia? Olen niin kaivannut hänen kirjoituksiaan ja kuulumisia:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä sen enempää kuin että se vanha blogi loppui silloin. Jos jostain kuulet, että on uusi blogi niin vinkkaa minullekin! :)

   Poista