keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aikaa on, ideoita ei

Nyt lomalla olisi reilusti aikaa bloggailla vaikka mitä mukavaa, mutta tietenkin juuri silloin iskee ideaköyhyys! Mies viettää päivät raksalla tehden terassia, mutta mun pitää olla kotona Veetin päikkäreiden ajan, joten aikaa olisi monta tuntia ihan omassa ylhäisessä yksinäisuudessä. Jotenkin en vain ole keksinyt mitään kivaa kirjoitettavaa.

Raksalla on kuitenkin silti ahkeroitu ja tosiaan etuterassi melkein valmis!

Tänään mentiin aamulla poikkeuksellisesti koko perheen voimin raksalle. Yleensä mies menee kun Veeti menee nukkumaan ja me sitten Veetin kanssa mennään kavereiksi päikkyjen jälkeen. Ajattelin kuitenkin käydä keräämässä hieman käpyjä, sillä näin netissä kuvan kivasta käpykranssista ja ajattelin jo keräillä matskua valmiiksi, että voin jossain vaiheessa syksyä askarrella.

Ainut ongelma on raksalla se, että Veetille pitäisi keksiä jotain tekemistä, että ei olisi koko ajan tiellä tai tekemässä pahuuksia. Jos olisi edes asfaltti tiellä, niin voisi ottaa vaikka liidut mukaan. Hiekkalelut ei kiinnosta yhtään, eikä olla oikein keksitty mitään järkevää ja mielenkiintoista tekemistä Veetille.


Käpyjä ei löytynyt kovinkaan paljoa, joten ruuvailin miehen apuna terassilautoja kiinni. Raksalta lähdettiin käymään vielä puistossa ennen syömähommiin lähtemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti