lauantai 18. elokuuta 2012

Hanoja ja suihkuja

Hanoja ja suihkuja

Hanavalinnatkin on vielä tekemättä, koska niillä ei vielä ole niin kiirus ollut. Merkeistä ollaan katsottu ensisijaisesti Damixaa, sen jälkeen Orasta ja K-ketjun omaa merkkiä Celloa.  Tässä muutama malli, mitä olen harkinnut meille.


Akita Damixa


Oras hydra

Cello Modern
Suihkuissa ei oikeastaan ole juurikaan ulkonäöllistä eroa. Oraksen Hydra on huomattavasti kalliimpi, kuin kilpailijansa.
Damixa Lyra


Oras Safira


Cello Funky CG
 Damixan keittiöhana on kivemman näköinen kuin Oraksen vastaava. Toisaalta tuo Cellon ulkonäkö on alkanut miellyttää silmää kovasti. Varsinkin kun näin sen ihan paikoillaan Kiikkusaari-blogissa. Toisaalta nuo Cellot on jo niin halpoja, että epäilyttää niiden kestävyys. Damixat on sisältä messinkiä, joten niiden ei pitäisi hajota ja Orastakaan ei tehdä enää Suomessa, ainakaan kokonaan ja niihinkin on kuulemma laitettu sisuksiin muovia.
Damixa Clover+bidee


Oras Cubista

Cello Modern


Vessahanat on sitten valmistajilla erilaisia. En oikein tiedä, että mistä pitäisin eniten. Tuo Damixan oli livenä paljon hienompi kuin kuvassa. Tuossa se näyttää jotenkin pyöreältä, vaikka se on semmoinen vähän litteä ja leveä. Luulen, että kallistumme kuitenkin tuon Damixan puolelle näissä. Pitää vaan pyytää tarjous ensin hanoista ja katsoa, että millainen hintaero tulee Orakseen, koska sen perushanoilla on laskettu hinta meidän taloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti