lauantai 8. joulukuuta 2012

Kaaos

Raksalla vallitsee myös täysi kaaos, sillä sinne ovat saapuneet kalusteet sekä kodinkoneet ja ne kaikki on isoissa paketeissa pitkin raksaa.Kaikki väliovet ovat myös paikoillaan. Valittiin tuommoinen laakaovi, eli se on ihan tasainen ja miellyttää omaa silmää huomattavasti enemmän kuin monipeiliset ovet, joita varmaan yleisimmin käytetään. Semmoiset meillä on tässä nykyisessäkin asunnossa.


Kylpyhuoneen suihkut on myös paikoillaan ja hyvältä näyttää! Noita "saippuatelineitä" tuossa suihkun varressa vielä mietin, että ottaisinko pois vai annanko olla. Meillä tulee tuohon suihkujen väliin luultavasti lasihylly purkeille ja purnukoille, joten en tiedä onko noilla pyöreillä suihkuissa kiinni olevilla telineillä mitään virkaa.


Takaseinäkin alkaa näyttää mustalta kun siitä on enimmät raksapölyt pesty pois silloin viime sunnuntaina. En ymmärrä, että miten nuo laatat saa ikinä puhtaaksi! Pesin tuotakin seinää varmaan viisi kertaa ja aina vaan luutu oli mustana. Pestiin kylpyhuone siis sen vuoksi, että sinne vedettiin silikonit ja jos joka paikka olisi ollut likainen, olisi silikoni ottanut liasta väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti