sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kalustekekkerit jatkuu

Kalustetalkoot jatkui keskiviikosta perjantaihin ja tässä kuvia siitä, mitä miehet ovat saaneet aikaan.Keittiössä on paikoillaan jo uuni ja mikrokin ja nurkassa pilkottaa tuo meidän rulokaappi. Kylmäkalusteet odottavat tehtaalta korkeampaa kaappia, johon mahtuisivat.


Saareke on liettä ja pomppupistoketta vaille valmis. Kaikki laatikot ja ovetkin ovat jo paikoillaan. Niin ja sokkelilaudat puuttuvat vielä joka paikasta.


Kodinkoneet meille tuli Grammilta. Ulkonäköön  ainakin ollaan tyytyväisiä, muut kokemukset tulee vasta sitten, kun päästään niitä testaamaan. Uunina meillä on höyryuuni höyrypuhdistustoiminnolla. Hassua kun nykyään uunitkin on kuin pieniä tietokoneita. Meillä tässä on kosketusnäyttö ja pystyy esimerkiksi päättämään, että minkänäköisen kellon tuohon näytölle haluaa. Tärkeä ominaisuus, eikö? :)


Lisäksi uunista löytyy erilaisia ohjelmia ja ilmeisesti valmiita paisto-ohjelmia. Joutunee ehkä lukemaan ohjekirjan, ennen kuin tuota uskaltaa ottaa edes käyttöön :) Mikrokin on kuulemma joku yhdistelmämikro eli sitä voi käyttää uunina. En edes tiennyt, että meille on semmoinen tulossa. Mies kertoi siitä raksalla eilen. Oli kuulemma maksanut vähän vaan enemmän niin oli ottanut sen. Eipä lopu ainakaan uunitila kesken jos leipoo vaikka jouluherkkuja ja ruokia samaan aikaan :)Saareke on kyllä ihanan tilava keksintö ja onhan sillä kokoakin. Ruokailutilan puolella on myös kaapit ja tuonne suunnittelin laittavani harvemmin käytettävät tarjoiluastiat ainakin.


Kodinhoitohuone on myös melkein valmis. Taso menee vaihtoon, koska se oli väärä. Tilalle tulee ihan tumman harmaa taso. Altaan kanssa on pieni ongelma, kun hana ei mahdukaan altaan taakse vaan se pitää laittaa tuohon oikealle puolelle, koska hanan kahva on vasemmalla puolella ja jos sen laittaisi vasemmalle, joutuisi hanan sulkemaan siten, että hihat kastuisivat.


Pesukoneet on laitettu paikoilleen upotukseen. Koneet ovat Eletroluxin. Pyykinpesukone on varustettu höyrytoiminnolla. Onko jollain tuommoisa höyrykonetta? Mietin vain, että pysyvätkö kauluspaidat rypyttöminä pesussa vai joutuuko ne edelleen silittämään? Koneiden kummallakin puolella on vielä kaapit. Toisella puolella on korit, joihin voi lykätä vaikka rummusta tulleet vaatteet viikkausta odottamaan, jos ei heti ehdi niitä laittaa kaappiin. Ei tartte jättää vaatekasoja tasolle odottamaan.


Altaan vastaisella seinällä on täyskorkeat kaapit. Vasemmalla on pyykkikorit ja kaksi muuta ovat ihan tavallisia hyllykaappeja. Tuonne tulee näillä näkymin liinavaatteet sekä pyyhkeet.


Myös pesuhuoneen sekä vessan tasot ovat paikoillaan. Vain hanat ja valopeilit puuttuvat vielä.Makkareihin tuli tavalliset valkoiset, korkeat kaapit. Vetimet vielä puuttuvat.


Molemmissa pienemmissä makkareissa on identtiset kaapit. Yksi kaappi on tangollinen ja kaksi muuta on yhtenäistä kaappia, jotta isommatkin tavarat (lelut) mahtuvat hyvin.


Vielä odotellaan liukuovia sekä eteisen liukuovikaappeja saapuvaksi. Niiden olisi pitänyt tulla jo tällä viikolla, mutta ilmeisesti toimitus on vähän myöhästynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti